Mesterlövészek lőttek ki egy gázpalackot Pécsen (Videó)

2020. július 30., 19:01

Szerző:

Pécsen kigyulladt egy garázs szerda este, amelyben egy dissous gázpalackot a rendőrségnek kellett kilőnie – írja a police.hu.

A tűzoltók megfékezték a tüzet, azonban az ingatlanban egy dissous gázpalackot hőterhelés ért, ezért rendőrségi mesterlövész segítségét kérték.

A „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály mesterlövészei több lövéssel lőtték ki a palackot. Sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

Fotó: police.hu

Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerda este arról számoltak be, hogy a garázsban két gázpalack volt. Az egyiket kivitték az épületből és lehűtötték, a másik ártalmatlanításához volt szükség a mesterlövészekre.

A munkálatok idejére négy családi házból tizenegy embert biztonságos helyre kísértek. 

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.