Gattyán Györgyék dalt küldtek az ukránoknak

Azt írják,  a béke mindenek felett áll.

2022. február 28., 10:01

Szerző:

Gattyán György és a Megoldás Mozgalom (MEMO) már korábban közölte, aggasztónak tartják az orosz-ukrán konfliktust és elítélik a háború minden formáját. És most egy dalt tettek közzé a háborúra reflektálva, amit mint tájékoztattak, egy szimpatizánsuk írt.

„A háborúnál minden Megoldás jobb! Hiszünk a demokráciában, abban, hogy senkinek nincs joga más életét veszélyeztetni, félelmet kelteni! A Megoldás Mozgalom szimpatizánsa, Kessh (Kanalas László) írt a MEMO-nak egy dalt, amelyet most elsősorban az Ukrajnában élőkre gondolva osztunk meg! Hisszük, hogy a legnehezebb időszakokban is van megoldás! A béke mindenek felett áll!” – írták.

A szerzemény pedig itt hallható:

(Kiemelt kép: Gattyán György hivatalos Facebook-oldala)

2024. április 16., 15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.