Gattyán Györgyék dalt küldtek az ukránoknak

Azt írják,  a béke mindenek felett áll.

2022. február 28., 10:01

Szerző:

Gattyán György és a Megoldás Mozgalom (MEMO) már korábban közölte, aggasztónak tartják az orosz-ukrán konfliktust és elítélik a háború minden formáját. És most egy dalt tettek közzé a háborúra reflektálva, amit mint tájékoztattak, egy szimpatizánsuk írt.

„A háborúnál minden Megoldás jobb! Hiszünk a demokráciában, abban, hogy senkinek nincs joga más életét veszélyeztetni, félelmet kelteni! A Megoldás Mozgalom szimpatizánsa, Kessh (Kanalas László) írt a MEMO-nak egy dalt, amelyet most elsősorban az Ukrajnában élőkre gondolva osztunk meg! Hisszük, hogy a legnehezebb időszakokban is van megoldás! A béke mindenek felett áll!” – írták.

A szerzemény pedig itt hallható:

(Kiemelt kép: Gattyán György hivatalos Facebook-oldala)

Október első hetében is folytatódik a nyugodt, túlnyomóan napos idő. Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Vendégmunkások elleni gyűlöletkeltéssel nem lehet legyőzni a gyűlölet kormányát – így reagált Donáth Anna a Potocskáné Kőrösi Anita „félmillió ázsiai migránsmunkásról” szóló sajtótájékoztatójára.