Fordult a kocka: rettegésben tartja az autósokat egy gyalogos

Egy gyalogos tartja rettegésben az autósokat Szeged és Hódmezővásárhely között. 

2023. január 26., 09:56

Szerző:

Folyamatosan forródróton vannak a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő autósok a közösségi médiába egy táskás férfi miatt, aki szinte naponta hozza rá a frászt a sofőrökre – írja a Blikk.

A férfi a 47-es út állandó vendége, s sokszor életveszélyes helyzeteket teremt: nemrég egy rémisztő felvételt is közzétettek róla az egyik Facebook csoportban.

A videót egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, megörökítve azt a libabőrös pillanatot, amikor a jármű elhalad az adott útszakaszon, miközben a táskás férfi átrohan az úttesten. A felvételen látszik, hajszálon múlt, hogy nem történt tragédia.

Az autós közösségi oldalon a férfi miatt folyamatosan forródróton vannak a járművezetők, akik rendszeresen megosztják egymás között a fontos információkat, hogy épp merre látták a férfit, azaz hol érdemes vigyázniuk – írja a lap

(Kiemelt kép: a sapkás férfi miatt folyamatosan forródróton vannak az autósok / Fotó: Facebook/HMVHLY CAR LIFE)

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.