“Örömmel üdvözlöm a hírt” - így fogadják olvasóink Fiala Jánost

2020. december 22., 13:12

Szerző:

Fiala János megosztó ember, így a visszatérése is más-más reakciókat váltott ki. Szemezgettünk a hírrel kapcsolatos kommentek között.

A kommentelők többsége örül annak, hogy újra hallgatja Fialát, örülnek, hogy az ATV-s távozása után sem maradnak nélküle.

  • A "Keljfeljancsit hallgatók társasága" nevében ,s a magam nevében is örömmel üdvözlöm a hírt!!
  • Reggelenként továbbra is lesz, mit nézni, hallgatni. Hajrá Fiala János!!
  • Hallgattam és hallgatni is fogom! Hajrá, mindent bele Jani!
  • Yes! 18 éve hallgatom, vártam a folytatást! Ott voltam, Ott leszek!!

 

Volt aki tanácsokkal látta el Fialát az új munkájával kapcsolatban:

  • Nem vagyok szakértő, de szerintem fejlődhetne abban, hogy egy témával kapcsolatban tudatosan hoz fel előkészített érveket. És nem hagyja, hogy a riportalany kitérjen a kérdés elől.
  • Hajrá! Ha egy “icipicit” barátságosabb lenne a támogató (de legalábbis nem ellenséges) betelefonálókkal, még jobb lehetne a műsor, és kiszorulhatnának a destruktív kretének…

 

Mások nem voltak olyan boldogok, hogy Fiala újra műsort vezet.

  • Örülök, hogy eltűnt

Volt aki szerint viszont Fiala János „undorító egy majom”.

 

Fiala december 23-tól reggel 6 óra 30-tól már látható lesz a műsora a 168 óra közösségi felületein, azaz Facebookon, Instagramon és a weboldalon. 

 

 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.