Folytatódik a titánok harca: Puzsérék feljelentik Berkit, aki szerintük nem maga szerezte az ajánlásait

2019. szeptember 13., 15:59

Szerző:

„A mai napon fellebbezéssel éltünk a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tettünk a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt" – jelentették be a médiacelebhez kapcsolódó Sétáló Budapest 2019 Facebook-oldalon. 

Puzsér Róbert stábja azért jelenti fel Berkit, mert szerintük nem szedhettek össze ennyi aláírást ennyi idő alatt:

A két főpolgármeter-jelölt viszonya az elmúlt napokban csúnyán elmérgesedett. Puzsér tegnap tudatta, hogy hárommillió forintért hajlandó leülni Berkivel egy tévévitára, mire Berki ma udvari bolondnak, ingyenélőnek, lúzernek és férfiatlan szerencsétlenségnek nevezte ellenfelét. 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.