Felháborodtak a szülők, hogy a gyerekműsorok alatt is Fidesz-propaganda megy a Youtube-on

A Momentum ezért feljelentette a Fideszt a médiahatóságnál.

2021. június 16., 18:35

Szerző:

Feljelentést tett a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) a Fidesz Youtube-reklámjai miatt Csordás Anett, a C8 és a Momentum képviselőjelöltje, valamint Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja – írja a Momentum közleménye.

„Az elmúlt napokban több szülő és nagyszülő jelezte felém felháborodását amiatt, hogy

a Youtubon a gyerekműsorok alatt is többször találkoztak a Fidesz fizetett politikai lejárató reklámjával”

– mondta Csordás Anett a Fidesz-székház előtt tartott sajtótájékoztatón. „Emiatt feljelentést tettem az NMHH-nál, mivel ez a tartalom káros lehet a kiskorúakra.”

Csordás ezenkívül levélben felszólította Kocsis Mátét és Hollik Istvánt, hogy hagyjanak fel a gyűlöletkampánnyal. Orosz Anna a sajtótájékoztatón arra kérte a szülőket, hogy ha találkoznak gyermekműsorok közben a Fidesz kampányával, akkor tegyenek bejelentést az NMHH-nál.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Dimény András)

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.