Felborult egy bevándorlókat szállító autó Jászszentlászlónál, meghalt a sofőr

Az autó egy kanyarban sodródott le az útról, majd felborult. A sofőrrel együtt kilencen utaztak az autóban, amelyből a sofőr meghalt, többen pedig megsérültek.

2023. január 9., 06:45

Szerző:

Lesodródott az útról és felborult egy migránsokat szállító személyautó hétfőn kora hajnalban Jászszentlászlónál, a balesetben egy ember meghalt, nyolc pedig megsérült.

A police.hu tájékoztatása szerint egy személygépkocsit akartak igazoltatni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei hétfő hajnalban az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. A jármű a rendőrök többszöri jelzésének ellenére sem állt meg, majd 1 óra 25 perc körül az 5402-es számú úton, Jászszentlászló külterületén egy kanyarban lesodródott az útról és felborult.

A baleset során a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül a járműben nyolc külföldi tartózkodott, akik megsérültek a balesetben.

Az eset körülményeit a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

(Fotó: MTI/Donka Ferenc)

 

2023. január 31., 15:13

Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme és az önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat, ezek alapján ellenőrizhető a személyi jövedelemadó bevallási tervezete és a pénztárakba befizetett összegek után járó adóvisszatérítés összege, hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében