Fekete-Győr András: Néha nehéz, mert az MSZP-ben vannak olyanok, akik kollaborálnak a Fidesszel, és az LMP-ben is kételkedünk

2019. február 16., 18:57

Szerző:

A Momentum Mozgalom vezetése Szombathelyre ment el fórumot tartani, amelynek kötetlen beszélgetés lett a vége. Esett szó Orbán Viktor évértékelőjéről amelyen sokan felháborodtak, mert a miniszterelnök által bejelentett családtámogatási intézkedések szülőgépet csinálnak a nőkből, ami pedig az ellenzéki együttműködést illeti, Fekete-Győr András pártelnök elejtett egy megjegyzést, amely szerint ők mindenkivel egy asztalnál ülnek, de ez néha nehéz, egy asztalnál ülnek mindenkivel, de néha nehéz, mert tisztában vannak azzal, hogy az MSZP-ben vannak olyanok, akik kollaborálnak a Fidesszel, és az LMP-ben is kételkednek. Ehhez képest – idézte a nyugat.hu Fekete-Győr Andrást – Momentum új nemzedéket képvisel, amely még nem lehetett jelen a rendszerváltásnál, azt viszont közelről látja, hogy milyen az Európai Unió.

Fotó: Momentum Mozgalom//Facebook

A nagy kérdés az – derült ki –, hogy sikerül-e meggyőzni az idősebb korosztályt, és főleg vidéken, réteg ugyanis erősen Fidesz-párti, már csak azért is, mert az Orbán-kormány szócsöveként működő sajtón kívül nem jut el más hozzá. Vannak, akik a saját, városban élő gyerekeiknek sem hisznek – hangzott el a lesújtó megállapítás a fórumon.

 

 

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.