Orosz Anna elindul a Momentum elnökségéért

Most ideiglenes pártelnök.

2021. október 22., 21:34

Szerző:

Elindul a Momentum elnöki tisztségéért a pártot jelenleg ügyvezető elnökként irányító Orosz Anna – derül ki a politikus Facebook-bejegyzéséből.

„Kedves Barátaim! Kedves Támogatóim! Szeretném bejelenteni nektek, hogy elindulok a Momentum Mozgalom elnöki tisztségéért. Az elmúlt napokban sokan kerestetek meg, hogy kifejezzétek támogatásotokat, és arra biztattatok, vállaljam ezt a feladatot. Ám nem csak a bejelentést, a motivációmat is szeretném most megosztani veletek” – kezdi a bejegyzést Orosz, majd ír az előválasztáson elért győzelméről Újbudán, a Momentum eddigi sikereiről, illetve arról is, hogy nehéz időszak jön, de kormányváltásra készülnek, amihez újra támogatásáról biztosította az összes ellenzéki jelöltet és Márky-Zay Péter miniszterelnök-jelöltet is – írja a Telex.

Ideiglenes pártelnöke volt eddig Orosz Anna a Momentumnak, miután lemondott Fekete-Győr András egy bizalmi szavazást követően. 

(Kiemelt képünk: Orosz Anna, forrás: a politikus Facebook-oldala)

17:41

Karbantartás miatt rövidített útvonalon járnak a 4-es és a 6-os villamosok a mostani hétvégén, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokat állítanak forgalomba – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. Karbantartás miatt pótlóbuszok járnak a H5-ös (szentendrei) HÉV vonalának egy szakaszán is a hétvégén és a következő hétvégén. Vasárnap pedig futóverseny miatt lezárásokra kell készülni  a Clark Ádám tér és az Attila út környékén. S ha ez mind nem elég, az Agrárminisztérium épülete átépítésének idejére lezárják az V. kerületi Kozma Ferenc utcát hétfőtől; a lezárás miatt változik a 70-es és 78-as trolibuszok végállomása, valamint a 15-ös autóbusz Gyöngyösi utca irányú megállója.

17:34

Péntek estétől nyugat, délnyugat felől vastagabb felhőtömbök érkeznek, melyekből az éjszaka során – legkisebb eséllyel a Tiszántúlon – záporok, zivatarok kialakulása várható.