Ez épül másfél milliárdból a felcsúti kisvasútnál

A beruházást Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége végzi.

2021. december 4., 21:20

Szerző:

Már épül az étterem, kilátóterasszal a felcsúti kisvasút helyi állomása mellett és készül a híd, amely a szomszédos csónakázó tó közepén álló mesterséges szigethez vezet.

A tavat pár éve uniós támogatásból alakították ki. Most ennek a turisztikai fejlesztésére ad másfél milliárd forintot az állam.

A beruházást Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége végzi. Hadházy Ákos független képviselő szerint aki ezt kitalálta, az elvesztette a józan ítélőképességét.

(Kiemelt képünk: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Vál-völgyi kisvasút első szakaszának átadásán Felcsúton 2016. április 30-án. A projekt a Pannónia Szíve program része, amely 14 települést érint. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.