Esett egy kis hó, késnek a vonatok

Jobb tájékozódni mielőtt elindulnánk valahova.

2021. december 5., 07:42

Szerző:

A havazás, illetve váltóállítási gondok miatt a budapesti főpályaudvarokon és az elővárási vonalakon főként a győri, a hatvani, a szolnoki, a kunszentmiklós-tassi és a veresegyházi vonalon 20-40 perccel nőhet a menetidő – olvasható a MÁV oldalán.

A Keleti pályaudvarról Újszász-Szolnokra tartó kora reggeli 3320-as számú vonat csak Rákosig közlekedett. Az utasok a Keletiből Újszász-Szolnokra 5:10-kor induló 3330-as számú G60-as vonattal utaznak tovább.

A Gödöllőről a Keleti pályaudvarra 5:36-kor induló 3109-es számú S80-as  vonat nem közlekedik. Az utasok a Gödöllőről a Keletibe a Füzesabonyból a Keleti pályaudvarra tartó 5029-es számú S80-as vonattal utazhatnak.

A Vámosgyörk-Szolnok, illetve a Kál-Kápolna-Kisújszállás vonalon 20-30 perccel hosszabb a menetidő.

(Kiemelt kép: Személyvonat közlekedik Veszprém és Győr között Eplénynél a Bakonyban 2021. január 17-én. fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme és az önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat, ezek alapján ellenőrizhető a személyi jövedelemadó bevallási tervezete és a pénztárakba befizetett összegek után járó adóvisszatérítés összege, hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében