Origo: elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden, a rendőrség nyomoz

2020. június 30., 08:11

Szerző:

Elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden – értesült az Origo, amely meglepően részletes információkat közöl a sokkoló esetről. A portál szerint a lányt betuszkolták egy autóba, aztán „elvitték valahova majd megerőszakolták. Ezek után kitették az egyik helyi utcában és ott hagyták”.

A portál úgy tudja, a lány anyja már hétfő reggel bejelentette az eltűnést a rendőrségen, mivel gyermeke nem jelent meg az üzletben, ahol a gyakorlatát tölti. Társai és a hatóságok is keresni kezdték. Az Origo arról is ír, hogy a rendőrséget fel is hívta valaki,

hogy a lányt egy érdi étterem előtt rakták kocsiba,

és közölte a hívó, hogy elvitték és megerőszakolták. A hívó azt is tudni vélte, hogy a támadók a Néra utcánál tették ki, ahol valószínűleg a járókelők találtak meg. A ruhája szakadt volt és felületi sérülések látszódtak rajta, az Origo úgy tudja, hogy a ruhája véres volt. 

Az esettel kapcsolatban a rendőrség azt közölte, hogy hétfőn fél ötkor kaptak hasonló tartalmú bejelentést, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a körülmények tisztázását. A lány meghallgatása és orvosi vizsgálata folyamatban van.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.