Elrabolták az UFO-k, rettegett is tőlük a kormány kedvenc migrációs szakértője

Földönkívüliek emelték ki az ágyából az éjszaka közepén és vizsgálták meg többször is Georg Spöttlét, a kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértőjét. Végül már fegyverrel a kezében ült az ágyban, ha esetleg a szürke idegenek ismét feltűnnének a hálószobában – talált rá .

2016. augusztus 17., 13:23

A német származású exrendőr főállásban a pesti Zara Hotel biztonsági főnöke, tanít a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, az elmúlt évben pedig rendszeresen szerepel a kormánybarát médiában a köztévétől a TV2-ig, hogy a migráció veszélyeire figyelmeztessen – emlékeztet a portál.

A kilencvenes években még más jelenségek foglalkoztatták: az álom és ébrenlét határán tapasztalt földönkívüliekkel történt találkozások vezették rá Spöttlét arra, hogy előbb egyszerű idegenkutató, majd a harmadik típusú underground egyik legelismertebb ufológusa legyen.

Egy ezoterikus-fantasztikus magazinban arról számol be: eleinte csak megmagyarázhatatlan sebeket vett észre magán, majd az idegenek hús-vér valójukban is megmutatták magukat. Körülötte sorfalat állva a kis lények könnyedén kiemelték az ágyából. Kábultan ébredt másnap reggel. Ezek után következtek azok az álmatlan éjszakák, amikor éjszakánként már fegyverrel a kezében ült az ágyban.

Spöttle az 1994-es budapesti UFO-kongresszuson, az UFOCON-on már a német CENAP (rendkívüli égi jelenségeket kutató német szervezet) küldötteként tartott előadást.

Spöttle úgy tartotta: a Stasinak volt egy UFO-részlege, ami több kelet-berlini minisztériummal és az NDK légierejével is együttműködött, és a Humboldt Egyetem pszichológusai is segítettek azok kikérdezésében, akik kapcsolatba kerültek földönkívüliekkel.

A 444.hu megkeresésére a biztonságpolitikai szakértő korabeli élménybeszámolóit nem cáfolta, de már nem tűnt ugyanolyan határozottnak a földönkívüliek létezését illetően, mint annak idején.

Arra a kérdésre, hogy van-e információja arról, hogy a Magyarországot sújtó bevándorlási válság kialakulásában volt-e szerepe esetleg földönkívülieknek, illetve bizonyítható-e bármilyen módon a lények befolyása az európai térségben és a közel-keleti válságrégióban tapasztalható folyamatok alakulására, azt válaszolta: olvasmányai alapján nem gondolja, hogy ha léteznek más civilizációk, akik látogathatják a Földet, beleszóltak volna politikai folyamatokba vagy társadalmi változásokba.

Szerinte ha létezik is ilyen jelenség, amelyre semmilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre, az titkos kutató és felderítő missziókra korlátozódik, amelyeknek elsősorban tudományos céljaik vannak.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.