Előkerült Orbán Viktor

Felvágta az új kenyeret és megjelent a Magyar Szent István Rend átadásán. 

2021. augusztus 20., 13:24

Szerző:

Egészen 13 óráig kellett várnia annak, aki augusztus 20-a alkalmából szerette volna látni a miniszterelnököt. A Facebook-oldala szerint a mai napot az új kenyér felvágásával kezdte. Tiszta szerencse, hogy a miniszterlenök friss kenyérhez jutott, mert szinte minden élelmiszerbolt zárva van a nemzeti ünnep alkalmából, úgyhogy a legtöbb magyar az új kenyér napján a tegnapit eszi. 

A miniszterlenök ezután a Magyar Szent István Rend átadására ment a fotók tanulsága szerint. Ezt Vizi E. Szilveszter Széchenyi-nagydíjas és Széchenyi-díjas orvos, farmakológus illetve Lovász László Abel-díjas, Széchenyi-nagydíjas és állami díjas matematikus vette át Áder János köztársasági elnöktől. Az ünnepségen megjelent Kövér László, az Országgyűlés elnöke is. 

 

(Kiemelt kép: MTI/Máthé Zoltán)

Tegnap 19:40

A Szikra Mozgalom azt szeretné, ha a gazdagok is befizetnék az adókat ezért csekkeket vittek a belvárosi Tropicana kaszinó bejáratához és el is állták azt. A biztonsági őrök és a rendőrség egyelőre nem tudták őket eltávolítani onnan.

Tegnap 16:49

A jegybank elnökének igaza van abban, hogy baj van, de a baj mindenkit érint: a magas energiaárak egész Európában recesszió felé viszik a gazdaságokat – közölte a pénzügyminiszter Facebook-oldalán hétfőn.