Élő adásban zavarta meg a cseh politikust a kisfia, sürgős dolga volt

„Apa, kakilnom kell” – kiabálta többször Martin Smolek cseh külügyminiszter-helyettes kisfia, miközben a politikus éppen élő videóinterjút adott.

2021. május 23., 14:41

Szerző:

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről adott interjút a ČT24 cseh hírtelevíziónak pénteken Martin Smolek cseh külügyminiszter-helyettes, amikor váratlanul megjelent mellette kisfia, és élő adásban közölte vele: „Apa, kakilnom kell.” Édesapja zavartan próbált úgy tenni, mintha a kicsi nem is lenne ott, majd a kisfiú úja és újra elmondta, egyszer jól érthetően még a kamerába is, hogy épp dolga van – írja a 24.hu.

Smolek többször elnézést kért, de mikor érezte, hogy a helyzet menthetetlen, ölébe vette, megpuszilta és megsimogatta kisfiát. Közben a tévéstúdióban a műsorvezető, Zuzana Tvarůžková közölte vele, hogy emiatt olyan híres lesz, mint Robert Kelly professzor, aki a BBC-nek adott interjút az otthonából, amikor gyermekei megzavarták. Tvarůžková a Blesk című cseh lapnak az eset után azt mondta, nagyon átérezte a férfi helyzetét, és legszívesebben azonnal a segítségére sietett volna.

(Kiemelt kép: YouTube)