Elkezdődött a kétnapos kormányülés

Magyarország békét akar, és nemet mond a migrációra – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2023. július 13., 10:56

Szerző:

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével csütörtökön reggel összeült a kormány a sopronbánfalvi kolostorban; a tanácskozás péntekig tart – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megtárgyalandó témakörökkel kapcsolatban elmondta: Magyarország kormánya békét akar és nemet mond a migrációra. A célok változatlanok: „letörjük az inflációt, megvédjük a munkahelyeket, megvédjük a családokat, megvédjük a nyugdíjakat és a rezsicsökkentést”.

(Kiemelt képünk: Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. február 13-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.