Ilyen még nem volt a Lidlnél

Országos akciót hirdet az üzlethálózat. 

2022. április 21., 12:36

Szerző:

A közlemény szerint a tárolóedényeket hat áruházhoz helyezték ki, az első ütem lezárását követően a gyűjtőpontok bővülnek. Ismertetik, hogy a kihűlt étolajat palackba kell gyűjteni, és ezt lehet bedobni a kijelölt szelektív gyűjtőbe.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője a közlemény szerint kiemelte, a cég stratégiájában meghatározó szerepe van a  fenntarthatóságnak, az elmúlt években számos környezetvédelmi intézkedést valósítottak meg, a használt sütőolaj-visszagyűjtés újabb jelentős mérföldkő, amivel környezetbarát alternatívát kínálnak a vásárlóknak.

A Németországban 1930-as években alapított Lidl 2004-ben nyitotta meg Magyarországon első logisztikai központját és 12 üzletét. Jelenleg 191 áruházzal van jelen Magyarországon, több mint 8500 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat termékeinek mintegy 60 százalékát magyar beszállítóktól szerzi be.

(Kiemelt képünk: Budapest, 2022. március 8. A Lidl élelmiszer-kereskedelmi hálózat áruháza a fővárosban, a Ferenciek terén. Az európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc első boltjait Németországban nyitotta az 1930-as években. Magyarországon 2004-ben kezdett el terjeszkedni. MTVA/Bizományosi: Róka László)