Elfogták a bódvalenkei emberölés gyanúsítottját

Elfogták a bódvalenkei emberölés gyanúsítottját, a rendőrök egy helybéli férfit vettek őrizetbe – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2022. december 24., 17:15

Szerző:

A közleményben emlékeztettek, hogy december 16-án holtan találtak a lakásában egy bódvalenkei nőt, akit olyan súlyosan bántalmazott egy akkor még ismeretlen személy, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A nagy erőkkel indított nyomozás eredményeképp a rendőrök december 23-án azonosították, elfogták, majd őrizetbe vették azt a helybéli férfit, aki az emberölés bűncselekményének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A megyei rendőr-főkapitányság az ügy részleteiről a karácsonyi ünnepek elmúltával sajtótájékoztatón számol be – tudatták.

(Kiemelt képünk illusztráció: Nyomozók előállítanak egy férfit, egy háromfős társaság egyik tagját a budaörsi rendőrkapitányságon 2020. augusztus 10-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Tűz ütött ki a Városmajori kórház alagsorában, míg egy V. kerületi szálloda konyhájának kemencéje füsttel árasztotta el az épületet. Az esetek során nem sérült meg senki, a tűzoltók a helyszínen gondoskodtak a veszély elhárításáról.