Elektromos buszokat tesztel a BKV

Ingyen ki lehet próbálni az elektromos tesztbuszokat és a BKV Zvárja az utasok véleményét is. 

 

2023. május 9., 13:54

Szerző:

Az Isuzu elektromos tesztbusz szerdán, csütörtökön és pénteken a 15-ös vonalon jár 6 és 23 óra között, szombaton és vasárnap pedig a 154-es vonalon 6 és 21 óra között .

A BKV tájékoztatása  szerint a száz férőhelyes autóbusz 12 méter hosszú, háromajtós és alacsonypadlós; külső és belső színvilága, utastájékoztatása eltér a Budapesten megszokottól. A társaság azt kérte az utasoktól, hogy véleményüket, tapasztalataikat írják meg a bkv@bkv.hu e-mail címre. Lehetséges szempontként felsorolták az ülések számát, elhelyezkedését, az ülések közötti folyosó méretét, a kapaszkodók mennyiségét, a kapaszkodási lehetőségeket, az utazás során tapasztalt komfortérzetet, valamint a jármű megjelenését, esztétikumát is.

 (Kimelt képünk illusztráció. MTI/Soós Lajos)

Estig egyre nagyobb területen, nagyobb számban a Dunántúlon várható zivatar. Nagyobb eséllyel a déli, délkeleti tájakon heves zivatarok is kialakulhatnak, amelyek rendszerbe szerveződve észak, északkelet felé haladnak, a felhőszakadás sem kizárt. Éjszaka csökken a zivatarok száma, de elszórtan továbbra is előfordulhatnak.

Eltávolította a Facebook Orbán Viktor miniszterelnök beszédének felvételét az M1 Híradó közösségi oldaláról. Az indoklás szerint veszélyesnek minősítették a Békemeneten elhangzottakat. Aztán meggondolták magukat.