Eldőlt egy markoló a Margit hídnál, egy szakaszon nem jár a 17-es, a 19-es és a 41-es villamos

2017. december 12., 17:40

Szerző:

Kedd délután eldőlt egy markológép Budapesten a Margit híd budai hídfőjénél, a Vidra utca és a Frankel Leó út kereszteződésében, ami teljes leállásra kényszerítette a környékbeli vasútforgalmat. A BKK egy Facebook-posztban adott hírt a forgalomváltozásokról:  

Fotó: Harkai Gyula

„A 17-es villamos nem közlekedik a Széll Kálmán tér és a Katinyi mártírok parkja között baleset miatt. Alternatív eljutási lehetőségként a 4-es és a 6-os villamos, valamint a 109-es autóbusz igénybevételét ajánljuk. A 19-es villamos nem közlekedik a Katinyi mártírok parkja és a Batthyány tér között A kimaradó szakaszon a 109-es autóbusszal utazhatnak. A 41-es villamos terelve a Krisztina körúton át közlekedik, a Rudas Gyógyfürdő és Szent Lukács Gyógyfürdő között lévő megállókat nem érinti. Utasaink türelmét kérjük!”

12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.