Elaludt egy bokorban a lopott gázpalackkal, a rendőrök ébresztették

A gázpalackot ölelgetve szundikált a bokorban a 23 éves monori fiatal, akit hét lopással gyanúsítanak.

2021. április 25., 11:30

Szerző:

Monoron egy családi ház tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy egy közeli bokorban egy alvó férfi gázpalackot ölelgetve szunyókál. A kiérkező rendőrök felébresztették az illetőt, aki összefüggéstelenül válaszolt, azt sem tudta, hol van. Az ébredező férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban többször vitték már be vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Az utóbbi hetek lopásait átnézve kiderült, hogy az előállított férfi további hat, 2020 októbere óta elkövetett bűncselekménnyel gyanúsítható. A válogatósnak nem nevezhető O. József zsákmányai között kerékpár, sör, húsdaráló, benzines kanna, gázpalack, fűnyíró és néhány ezer forint szerepelt. Átmászott a kerítésen, vagy egyszerűen csak besétált a nyitott kapun, és vitte, amit talált. A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott O. Józseffel szemben hét rendbeli lopás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást – írta a police.hu.

(Kiemelt kép: police.hu)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.