Egy szót írt Baranyi Krisztina a pozitív tesztje mellé

Ferencváros polgármestere maga jelentette be, hogy koronavírusos. 

2022. június 29., 10:08

Szerző:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere sajátságosan jelentette be, hogy koronavírusos: 

„A francba..." – írta Ki a Facebook-oldalára és illusztrációként egy fotót csatolt a pozitív tesztjéről. 

 

(Kiemelt kép V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere, Horváth Csaba, a fővárosi MSZP-frakció vezetője, Zugló polgármestere és Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere (b-j) a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2020. szeptember 30-án. Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.