Akár órákat is utaztathatják a beteg gyerekeket

Kunetz Zsombor szerint vannak olyan kórházak, amelyek szerint rendben van, hogy gyerekek életveszélyes állapotban akár két órát is utazzanak. 

2022. július 17., 09:14

Szerző:

Nyár végéig megszűnik az ajkai kórházban az onkológiai járóbeteg ellátás, az érintett betegeket a veszprémi kórházba irányítják. De a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház fül-orr-gégészeti fekvő betegeit és a Tolna megyei kórház rehabilitációs és krónikus betegeit is másik intézménybe küldik a nyári hónapokban.

A dokumentumokat Kunecz Zsombor hozta nyilvánosságra. Az egészségügyi szakértő az RTL Híradónak hosszabban is nyilatkozott az ellátási zavarok hátteréről. Azt mondja, csak később, valamikor egy-két éven belül fogjuk érezni, mekkora is a baj valójában.

(Kiemelt képünk illusztráció. A kormany.hu által közreadott fotó a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház COVID osztályán készült Kistarcsán 2020. április 30-án, az ott végzett gyógyító munkát mutatja be. MTI/kormany.hu/Árvai Károly)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.