Édesapja légpuskájával lőtte fejbe magát egy tíz év körüli kisfiú Budapesten

Súlyos sérülésekkel került kórházba.

2023. február 6., 16:16

Szerző:

A Metropol információi szerint a Rózsahegy utcában egy 10 év körüli gyermek az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott. Az eset után nem sokkal kórházba szállították a fiút, akit azóta bent is tartanak a vizsgálatok miatt. Úgy tudjuk, hogy a gyermek szülei külön élnek, a tragédia pedig az egyik kapcsolattartás alkalmával, az édesapánál történt.

A BRFK közlése szerint a kerületi rendőrök kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 48 éves férfit. A 24.hu értesülései szerint a gyanúsított a gyermek édesapja.

(Fotó: Unplash)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.