Édesapja légpuskájával lőtte fejbe magát egy tíz év körüli kisfiú Budapesten

Súlyos sérülésekkel került kórházba.

2023. február 6., 16:16

Szerző:

A Metropol információi szerint a Rózsahegy utcában egy 10 év körüli gyermek az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott. Az eset után nem sokkal kórházba szállították a fiút, akit azóta bent is tartanak a vizsgálatok miatt. Úgy tudjuk, hogy a gyermek szülei külön élnek, a tragédia pedig az egyik kapcsolattartás alkalmával, az édesapánál történt.

A BRFK közlése szerint a kerületi rendőrök kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 48 éves férfit. A 24.hu értesülései szerint a gyanúsított a gyermek édesapja.

(Fotó: Unplash)

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Futóversenyt rendeznek vasárnap a Várkert Bazár, a Szent Gellért rakpart és a Szabadság híd környékén, emiatt korlátozásokra kell készülni a térségben, ezért a közösségi közlekedésben változások lesznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.