Durva meglepetés érheti a Nyugatiból indulókat

Szombattól egy hónapig nem járnak a vonatok, karbantartják a vágányokat.

2021. június 19., 08:28

Szerző:

 A MÁV június 19-től július 17-ig kiemelt karbantartásokat végez a pályaudvari vágányhálózaton, teljes lezárással. Ez idő alatt a Nyugatiba nem érkeznek, és onnan nem indulnak vonatok.

A vasúttársaság mentesítő buszjáratokat indít. A Volánbusz az általa üzemeltetett autóbuszvonalak valamennyi járatán elfogadja a vasúti bérleteket a bérleten szereplő települések viszonylatában. Évente 18 millió utas indul vagy érkezik a Nyugati pályaudvarra. A MÁV azzal az indokkal időzítette a lezárást a vakáció időszakára, hogy minél kevesebb ingázónak okozzon kellemetlenséget. Ezek szerint a MÁV úgy gondolja, nyáron csak nagyon kevés ingázó dolgozik.

A változásokról további információk találhatók a www.mav.hu/nyugati oldalon.

(Kiemelt képünk: MTVA/Bizományosi | Juhász Gábor )

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.