Dúró Dóra: Na, ezért kellett darálni

Dúró Dóra elégedett, amiért “rákényszerítették a kormányt a cselekvésre.”

2020. november 11., 12:31

Szerző:

Bekerült az Alaptörvénybe, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz pl. a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután - hívja fel a figyelmet Dúró Dóra, a Mi Hazánk mozgalom elnökhelyettese Facebook oldalán.

Szerinte a darálós sajtótájékoztatóval akkora társadalmi felháborodást váltottak ki, hogy a kormányt lépésre kényszerítették. 

“Ez az eset ékes példája annak, hogy miért van szükség a Mi Hazánkra és a radikalizmusra a politikában: faltörő kosként megyünk előre, és a támadásokat vállalva érvényesítjük az igazságot, amitől gyarapodni tud a nemzet!”

 

 

 

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.