Holtan találták a Dunánál az eltűnt váci nőt

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 16:04

Szerző:

„Kedves ismerőseim! Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőm, Judit eltűnt VÁCRÓL, szerda este 23-tól nincs róla hír. Telefonja kikapcsolva, egész nap nincs hírünk róla! Nagyon aggódunk érte, mivel sajnos lelkileg nincs jó állapotban. Fekete hosszú kabátban (amnesia felirat a zipzáron) és talán fekete sapkában lehet. Nagyon kérlek benneteket, ha látjátok jelezzétek SOS nekem bármikor éjjel-nappal. AKÁR EGY MEGOSZTÁS IS SEGITHET!” – idézi az eltűnt kineziológusnő ismerősének Facebook bejegyzését a Blikk. Mivel a kétgyermekes édesanya férje két éve hunyt el, a lelkiállapota miatt a kommentelők a legrosszabbat sejtették.

Pénteken a Dunánál egy keresőcsapat egy holttestet talált. A rendőrség a Blikknek megerősítette, hogy az eltűnt I. Judit testét találták meg. Idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Unsplash)

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Futóversenyt rendeznek vasárnap a Várkert Bazár, a Szent Gellért rakpart és a Szabadság híd környékén, emiatt korlátozásokra kell készülni a térségben, ezért a közösségi közlekedésben változások lesznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.