Egy férfi a rendőrautó motorháztetejéről szívta fel a drogot Bátonyterenyén

2020. január 12., 07:47

Szerző:

Egy videófelvétel nyomán elfogták és kihallgatták azt a férfit, aki valamikor 2019. december 31. és 2020. január 6. között kábítószert szívott fel egy rendőrautó motorháztetejéről Bátonyterenyén – írja az Index az erről szóló rendőrségi közleményre hivatkozva. A videó eredetileg a Zsaruellátó Facebook-oldalon jelent meg, valószínűleg nem rendőr készítette. 

A rendőrség szerint a 33 férfit 2020. január 6-án Bátonyterenyén elfogták, megmotozták, és kábítószergyanús, fehér színű porral szennyezett szívószálat és alufóliadarabokat találtak nála. Előállítása után kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként már ki is hallgatták a nyomozók.

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.