Drasztikus intézkedéseket vezetett be a Shell

A Shell ismét drasztikus változtatásokra kényszerült, péntektől új limitek léptek életbe a töltőállomásaikon az ellátásbiztonság érdekében.

2022. november 27., 11:10

Szerző:

 
November 25-től a Shell Hungary Zrt. töltőállomás-hálózatában új limitek léptek életbe az ellátásbiztonság érdekében – írja a cég közleményében.

Az elmúlt napok csökkentett beszállítói kapacitásra vonatkozó bejelentései nyomán a Shell Hungary zRt. töltőállomás-hálózatában tankolásonként:

 
  • maximum bruttó 20 000 Ft értékű Shell FuelSave 95 benzin (a mennyiséget a kútoszlopon feltüntetett piaci áron számolva), illetve
  • maximum bruttó 50 000 Ft értékű Shell FuelSave Diesel üzemanyag vásárolható 2022. november 25-től (a mennyiséget a kútoszlopon feltüntetett piaci áron számolva).

Az intézkedés alól mentesül néhány kiemelt töltőállomás (pl.: autópályák melletti). A cég arra kéri vásárlóit, hogy a kútoszlopon feltüntetett információk alapján tájékozódjanak.

(Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

2023. február 4., 17:04

Vasárnap néhány órára kisüthet a nap, ám a keleti országrészben erősebb felhősödés várható. Bár veszít az erejéből, erős marad a szél. Éjszaka a kemény fagyok is megérkeznek.