Csúnya ellenzéki bakival kezdődött a tiltakozó akció

2019. február 18., 12:23

Szerző:

A szemlélődő alig tudja elfojtani a mosolyát (a kormánypárti sajtó nem is akarja) az ellenzékiek legújabb tiltakozását látva. Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes egy-egy papírlappal vonultak tiltakozni az Országgyűlés mentelmi bizottságához, ahol a bizottság zárt ülésen tárgyalja több ellenzéki képviselő ügyét. 

A tiltakozás azonban nem volt túl sikeres. Nem is elsősorban azért, mert nincs semmi értelme, hanem mert a két képviselőnek sikerült nevetségessé tennie magát a felirattal:

Az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülése
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Igen, helyesen FOJTANI.

Az ellenzék egyébként látványos tiltakozó akciót helyezett kilátásba a mai ülésre, csakhogy időközben kiderült: Orbán nem vesz részt rajta, mert már reggel Izraelbe utazott.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.