Csárdi Antalra is ráugrott a fideszes halálrobot

2018. április 6., 08:34

Szerző:

„Jó napot kívánok! Azért hívom mert van egy fontos dolog, amiről önnek is érdemes tudnia" – köszöntötte a 444 olvasóját az a telerobot, amely korábban Vona Gábort próbálta szétcincálni.

A fideszes gépember a jelek szerint hirtelen célpontot váltott, az LMP-s Csárdi Antalra ugrott rá, nyilván nem függetlenül attól, hogy a kerületben ő maradt az egyetlen értelmezhető ellenzéki jelölt.    

 „Van egy párt az LMP" – hadarja vessző nélkül. „Ez a párt „ingatlanadót akar bevezetni, benne is van a programjában". A robot szerint egy ötven négyzetméteres belvárosi ingatlan esetén ez havi 12500 forint is lehet, ez éves szinten 150 ezer fontos pluszkiadást jelent" – fagyasztja meg a vért a hallgatóban. Konklúzió: senki ne szavazzon Csárdi Antalra, aki nem szereti az éves szinten 150 ezer forintos plusz-kiadásokat. 

Hogy a telefonba bejátszott felvétel a Fidesz belvárosi szervezetének megbízásából készült, azt már csak a legtürelmesebb belvárosi választópolgárok tudhatják meg.

A robothang ugyanis hat másodpercet kivár, mielőtt ezt elárulná – írja a lap.

Íme:

 

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.