Családjával együtt eltűnt a nádudvari lány, aki bántalmazta és szidalmazta az osztálytársát

2019. április 25., 10:03

Szerző:

Megszökött az intézetből és már a rendőrség is keresi a verekedő nádudvari kamaszok egyikét. A Blikk információi szerint nemcsak a lánynak veszett nyoma, családja is eltűnt Nádudvarról.

Márciusban az RTL Klub számolt be arról, hogy kamaszlányok videóra vették iskolatársuk bántalmazását. Ököllel ütötték, rugdosták az lányt, a földön térdelő, vérző orrú áldozatot az egyik kamasz a kutyájának nevezett és a hajánál fogva cibálta. A támadók a cipőjüket is megcsókoltatták a lánnyal, ráadásul nemrég elhunyt édesanyját is szidalmazták. Az áldozat sírva könyörgött, hogy hagyják abba. 

A lapnak a család egy ismerőse elmondta, hogy a bántalmazó kamaszlányt néhány hete kiemelték családjából, de április 21-én már a rendőrség is az eltűntként közölte a fényképét. A helyiek szerint a lány a külföldön élő testvéréhez szökhetett.

A Blikk úgy tudja, hogy a lány egy tettestársa is nevelőotthonba került. Nála találtak egy másik videót is, amelyen egy hajléktalan férfit rugdalt.

 

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.