Családi balhé közben előkerült egy láncfűrész is

A kaposvári rendőrök a résztvevők ellen eljárást indítottak.

2022. január 16., 20:45

Szerző:

A nyomozás adatai alapján 2022. január 15-én 8 óra 30 perc körül egy kaposkeresztúri családi ház udvarán két család, egy szilveszteri konfliktus folytatásaként összeveszett egymással – áll a rendőrség közleményében. 

A vita tettlegességig fajult, mely során a családtagok a náluk lévő eszközöket, láncfűrészt, karót, baltát is felhasználva, ütötték-verték egymást. A verekedés következtében mindnyájuknak 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A taszári körzeti megbízottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra négy személyt állítottak elő.

A nyomozók a 47 éves, az 52 éves, a 29 éves férfit és a 44 éves kaposkeresztúri nőt súlyos testi sértés kísérlete bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.  

(Kiemelt képünk: Fotó: police.hu)

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.