Buszmegállóban szúrtak le egy fiatalt Zuglóban

Kijárási tilalom alatt, éjszaka történt a késelés, egy idősebb férfi veszett össze a fiatallal, akit késsel megszúrt. A támadót még a helyszínen elfogták.

2021. február 27., 12:00

Szerző:

Nem sokkal este tizenegy óra után érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a XIV. kerületben, a Hungária körút–Thököly út kereszteződésnél, egy buszmegállóban megszúrtak egy fiatalt  – számolt be a police.hu. A rendőrök a helyszínen elfogták a késelőt, egy 52 éves budapesti férfit.

Az eddigi adatok alapján az idősebb férfi vitába keveredett a 23 éves fiatallal, ezután szúrta meg a késével.

A nyomozók életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.

(Kiemelt kép – illusztráció: MTI | Mihádák Zoltán)

 

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.