Durva baleset történt: Buszmegállóba vágodott egy autó, jogsija se volt a sofőrnek

Nem először történt baleset azon a gyáli útszakaszon, ahol elvesztette uralmát a jármű felett a jogsi nélküli sofőr.

2022. május 21., 20:53

Szerző:

Buszmegállóba csapódott egy személyautó Gyálon, a Pesti úton. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos és gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A baleset-info.hu információi szerint egy Honda Jazz személyautó a főváros felől érkezett vélhetően nagy sebesseggel, amikor a Kisfaludy utca és a Pesti út találkozásánál található kanyarban a gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a gépjárműve felett, ami átgázolt az út menti buszmegállón, és egy kerítésbe csapódva érte el nyugalmi helyzetét.

A személyautóban két személy utazott, mindkét személyt könnyű sérülésekkel a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyszínelés során kiderült, hogy a gépkocsi vezetője nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. Az érintett útszakaszon 30km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

A budapesti Nyugati pályaudvar mögötti terület parkosítására tesz javaslatot az LMP. Bakos Bernadett országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: először a terület kármentesítésére van szükség, erre 3 milliárd forintot csoportosítanának át a költségvetésében.

Az ukrán-magyar határszakaszon 6292 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 4468-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán.