Durva baleset történt: Buszmegállóba vágodott egy autó, jogsija se volt a sofőrnek

Nem először történt baleset azon a gyáli útszakaszon, ahol elvesztette uralmát a jármű felett a jogsi nélküli sofőr.

2022. május 21., 20:53

Szerző:

Buszmegállóba csapódott egy személyautó Gyálon, a Pesti úton. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos és gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A baleset-info.hu információi szerint egy Honda Jazz személyautó a főváros felől érkezett vélhetően nagy sebesseggel, amikor a Kisfaludy utca és a Pesti út találkozásánál található kanyarban a gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a gépjárműve felett, ami átgázolt az út menti buszmegállón, és egy kerítésbe csapódva érte el nyugalmi helyzetét.

A személyautóban két személy utazott, mindkét személyt könnyű sérülésekkel a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyszínelés során kiderült, hogy a gépkocsi vezetője nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. Az érintett útszakaszon 30km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.