Budai Gyula: Karácsony Gergely egy igazi paprikajancsi

A fideszes képviselő azt veti a szemére az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy nemrég még stadionozott, kedden meg ott ült a gyönyörű Puskás Arénában.

2021. június 17., 08:00

Szerző:

Budai Gyula azt írja a Facebookon, hogy Karácsony Gergely vadalmaként vigyorgott a keddi magyar–portugál EB mérkőzésen, miközben Párbeszédes társelnök társa, Szabó Tímea szerinte nekitámadt a magyar szurkolóknak és a nemzeti válogatottnak, amiért az írek elleni meccsen nem térdeltek le, a drukkerek pedig fütyültek. Jól tették a focisták és szurkolók – jegyzi meg Budai Gyula.

A fideszes politikus szerint Karácsony Gergely egy igazi paprikajancsi, aki csak a népszerűségének növelése miatt ment ki a Puskás Arénába, a magyar–portugál mérkőzésre, miközben utálja a magyar focit.

Azt írja, emlékszik amikor Karácsony Gergely az LMP színeiben még „stadionozott” a Parlamentben, most meg ott ült a gyönyörű Puskás Arénában.

„Na, Geri, ez a pofátlanság teteje, mert a mérkőzés látogatásod nem a magyar fociról, nem Magyarországról, hanem saját magadról szólt” – fogalmaz Budai Gyula, aki szerint ahhoz, hogy valaki Magyarország miniszterelnöke legyen, először igazi magyarnak kell lenni, és utána jöhet a többi – írja a Fideszes képviselő.

(Kiemelt kép: Budai Gyula, a Fidesz képviselője felszólal az azonnali kérdések órájában az Országgyűlés plenáris ülésén, 2021. március 1-jén. MTI | Bruzák Noémi)

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.