Hónapokig működött zavartalanul a bordélyház a rendőrség épülete mögött

2019. december 18., 15:50

Szerző:

Egy főállású strici a dél-romániai Ploiestiben, közvetlenül a városi rendőrkapitányság szomszédságában üzemeltetett bordélyházat. Az ügy még 2018-ban történt, de csak most tárták a nyilvánosság elé – írja a Főtér.

A kéjtanya hónapokig működött zavartalanul, a rendőröknek nem tűnt fel, hogy az addig nyugis környéken megnőtt a forgalom. Csak azután repültek rá az ügyre, hogy a szomszédok többször is panaszt tettek, hogy

az épületben naponta legalább tíz férfi fordul meg.

Végül a rendőrség elkezdte az épület megfigyelését, illetve a bérlők telefonjait is lehallgatták, és kiderült: a házban virtigli kéjtanya működik.

Mint kiderült, a bordélyházat egy profi bukaresti lányfuttató működtette a fiával együtt, akik emellett Brassóban, Temesváron, Kolozsváron és Nagyváradon is működtettek kéjtanyákat.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.