Bödőcs szerint pszichiátereknek kell majd kielemezniük a videót, amelyen Orbán varacskos Maradonaként berúgja az erkélyéről a stadionba a labdát

2019. november 15., 16:45

Szerző:

Bödőcs Tibor író-humorista a 24.hu-nak adott interjút, amiben szóba került az a mai kisfilm is, amin Orbán Viktor egy Nemzeti Sportot olvasva rúg bele egy labdába a budai erkélyéről.

„Amúgy minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál nagyobb veszélybe kerül a minőség. Olvastál te már valódi cikket a 888-on? És lehetne sorolni a túltámogatott területek gyümölcseit, a NER tévéműsorait, Lőrincet és az innovációt, vagy épp a magyar foci színvonalát. És azt, hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt már tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem”

- mondta Bödőcs, aki szerint sajnos Gyurcsány a legkarakteresebb politikus.

 

 

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.