Kiderült, melyik fideszes politikus apósát késelték halálra

Péntek este egy 66 éves férfit halálra késelt 57 éves albérlője Budapesten. Az áldozatról kiderült, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt.

2021. december 5., 07:31

Szerző:

Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját késelték halálra péntek este – közölte a Blikk Dunai Ede sportíró bejegyzése alapján, amit azóta eltávolított közösségi oldaláról.

„Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát” – írta Dunai a már eltávolított posztjában. Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

Korábban írtunk róla, hogy az RTL úgy tudja, hogy egy ismert fideszes politikus apósát késelték halálra. A híradó szerint pénzügyi vita vezetett a gyilkosághoz. A 66 éves áldozatot még megpróbálták a mentők újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó | Unsplash)

Zivatarveszély miatt két megye több járására másodfokú riasztást adott ki kedd este az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban olyan heves zivatarok alakulhatnak ki, amelyeket károkozó szél, jelentős mennyiségű csapadék, illetve jégeső kísérhet.

A város közösségének bevonásával döntött a pécsi önkormányzat a város új szlogenjéről, amely a következő lesz: Pécs – Mediterrán szerelem – közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata kedden az MTI-vel.