Kiderült, melyik fideszes politikus apósát késelték halálra

Péntek este egy 66 éves férfit halálra késelt 57 éves albérlője Budapesten. Az áldozatról kiderült, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt.

2021. december 5., 07:31

Szerző:

Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját késelték halálra péntek este – közölte a Blikk Dunai Ede sportíró bejegyzése alapján, amit azóta eltávolított közösségi oldaláról.

„Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát” – írta Dunai a már eltávolított posztjában. Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

Korábban írtunk róla, hogy az RTL úgy tudja, hogy egy ismert fideszes politikus apósát késelték halálra. A híradó szerint pénzügyi vita vezetett a gyilkosághoz. A 66 éves áldozatot még megpróbálták a mentők újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó | Unsplash)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.