Karácsony szelfivel bizonyítja, hogy van wc a Blahán

Karácsony Gergely fotóval bizonyította, hogy van a megújult Blaha Lujza téren nyilvános illemhely.

2022. december 12., 12:44

Szerző:

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, hogy szombaton átadták a Blaha Lujza teret, amelynek felújítását a kormány is támogatta. A kormányközeli média azonnal lecsapott a témára, igyekeztek részletes kritikát megfogalmazni a beruházással kapcsolatban. Felrróták például azt, hogy túl drága, nem megfelelő a műszaki tartalma, sőt, még nyilvános illemhely sincsen.

Karácsony most a Facebookon válaszolt a támadások azon részére, amelyek a elmaradt illemhelyet érintették. Azt írta: „A Fidesz és csatolt médiája szerint a Blaha Lujza tér felújítása újabb bizonyítéka annak, hogy mennyire dilettáns a vagyok. A legfontosabb érvük az volt, hogy kihagytuk a tervekből a nyilvános WC-t”.

Karácsony képet is posztolt arról, hogy van a Blahán nyilvános illemhely, és biztosította követőit, hogy hamarosan üzembe helyezik „a megújuló Blaha gyönyörű, 21.századi, akadálymentes nyilvános illemhelyét”.

(Kiemelt képünk: Karácsony Gergely a megújult illemhelyek előtt. Fotó: Karácsony Gergely Facebook oldala)

Tűz ütött ki a Városmajori kórház alagsorában, míg egy V. kerületi szálloda konyhájának kemencéje füsttel árasztotta el az épületet. Az esetek során nem sérült meg senki, a tűzoltók a helyszínen gondoskodtak a veszély elhárításáról.