Változik a kispesti Határ út közlekedése hétfőtől

Egyirányú lesz a kispesti Határ út Ady Endre út és Mészáros Lőrinc utca közötti szakasza az Üllői út felé hétfőtől várhatóan két hétig, és módosul egyes buszjáratok útvonala is.

2023. június 16., 18:59

Szerző:

Útfelújítás kezdődik a Határ út 21. és az Ady Endre út közötti szakaszon. A Nagykőrösi út irányába zavartalanul haladhat a forgalom, az Üllői út felé azonban lezárják a Határ utat a Mészáros Lőrinc utcától. A Határ út metróállomás felé közlekedő BKK-járatok útvonala megváltozik.

A 66-os, a 66E, a 66B, a 84E, a 89E, a 94E, a 294E és a 966-os autóbuszok a Távíró köz-Távíró utca felé terelve érik el a Határ út metróállomást. A 66-os, a 66B és a 966-os járatok a Mészáros Lőrinc utca helyett a 123-as autóbusz Távíró utca megállóhelyén állnak meg.

A fővárosi önkormányzat által finanszírozott munkálatok során 605 méter hosszúságban, 4538 négyzetméternyi felületen újul meg a burkolat. Az útfelújítás várhatóan július 3-ig tart – közölte a BKK.

(Képünk illusztráció, MTI)

A hidegfront felhőzete és csapadékzónája fokozatosan kelet felé elvonul, mögötte már nagyobb területen válik szakadozottá a felhőzet. Nagyobb mértékben viszont csak a hajnali, reggeli óráktól valószínű felhőzetcsökkenés.