Betörtek Kásler Miklós házába

A rendőrök állítólag hét órán át helyszíneltek, arról azonban egyelőre nem tudni, hogy el is tűnt-e valami.

2021. május 4., 12:05

Szerző:

Betörtek Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter vidéki házába – írta meg a Blikk. A ház a lap szerint Sárvár egy csendes utcájában helyezkedik el.

A 112press.hu értesülésére hivatkozva azt írják, a betörő az ablakon juthatott be. Egy szomszéd szerint vasárnap éjjel történhetett a bűncselekmény, a kutyák aznap éjjel erősen és a megszokottól eltérően ugattak.

A lap azt írja, Kásler Miklós ritkán használja a házat, egy férfi gondozza az épületet, nemrég azonban felújítás kezdődött az ingatlanban. A portál megtudta, hogy a környéken nemrégiben egy másik házba is megpróbáltak betörni. Azt egyelőre nem tudni, mi tűnt el, illetve mekkora a kár.

A 112press a Hunyadi utcai videófelvételt is közzétette, azt itt lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Kásler Miklós Facebook-oldala)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.