Hivatalosan is bejegyezték Gattyán György pártját

Méghozzá szenteste. 

2022. január 4., 19:49

Szerző:

December 17-én jelentette be Gattyán György milliárdos vállalkozó, hogy aktivizálja pártját, és elindul a 2022-es választásokon.

A bejelentés után pár nappal az RTL Híradójában az hangzott el, hogy nem találták a nyilvántartásokban nyomát Gattyán pártjának – okkal, azt ugyanis december 24-én vették nyilvántartásba, igaz, a létesítő okiratot már november elején megírták, írja a Magyar Nemzet. A nyilvántartás szerint a Megoldás Mozgalom (MEMO) elnöke maga Gattyán György, a szervezet három alelnöke pedig Bajusz Kriszta, Huszár Viktor, illetve Borsányi Gábor – utóbbi két személy a Gattyán által feltalált pingpongfoci, a teqball köré szerveződő vállalkozás alapítója is egyben. A pártot a Gattyán-birodalom legnagyobb cégének – a Docler Holding – székházába jegyezték be.

(Kiemelt képünk: Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

A nap első felében javulnak a látási viszonyok, megszűnik a köd, a rétegfelhőzet az északkeleti megyékben zsugorodik, ugyanakkor délnyugat felől mediterrán ciklon egyre vastagabb magasszintű felhőzete húzódik fölénk – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.