Bayer Zsolt tüntetést szervez az Európai Biróság döntese ellen

Bayer Zsolt tüntetést hirdetett pénteken 18 órára az EU budapesti képviseletéhez a Lövőház utcába. A publicista arra kér mindenkit, „aki nem fogadja el ezt A tanú című filmből ismerős ítélkezést”, csatlakozzon a tiltakozókhoz.

2024. június 14., 11:21

Szerző:

„Az Európai Bíróság a mai napon napi 1 millió euró, vagyis közel napi 400 millió forint büntetésre ítélte hazánkat. Ez tűrhetetlen! Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja! Ezt az ítéletet nem vagyunk hajlandóak elfogadni!” – írta Bayer Zsolt a közösségi oldalán, majd tüntetést hirdetett pénteken 18 órára az EU budapesti képviseletéhez a Lövőház utcába. A publicista arra kér mindenkit, „aki nem fogadja el ezt A tanú című filmből ismerős ítélkezést”, csatlakozzon a tiltakozókhoz – szúrta ki a Telex.

Bayer Zsolt szerint Magyarországot azért büntetik, mert védi a határait

Bayer értelmezésében az Európai Bizottság azért nyújtott be immár másodszor keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz, mert „Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodnak ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni”.

A publicista csütörtökön Nem bíróság, gazemberek címmel hosszabban is kifejtette a gondolatait a Magyar Nemzet hasábjain. Cikkében kifejtette: ahelyett, hogy Magyarország védhesse a határait és a migránsokat visszafordíthassa a kerítéstől, arra akarnak kötelezni minket, hogy

„a határvédőket kövekkel, betondarabokkal megdobáló, időnként a kerítésen átlövöldöző bűnözőket be kellene engednünk, meg kellene kínálnunk őket teával, szépen meg kellene kérnünk őket, hogy adják be nyugodtan menedékkérelmüket”

Ezután úgy folytatta:

„Annak elbírálásáig pedig etessük, itassuk őket, szállásoljuk el, persze nem holmi zárt táborokban, az »embertelen«, hadd mászkáljanak szabadon, ahová csak akarnak, aztán ha esetleg kiutasítják őket, akkor már ne találjuk meg egyiket se soha többé.

Tehát nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból.”

 Mindezt csak azért, hogy a „brüsszeli gazemberek, Webertől Von der Leyenen át Verhofstadtig és Freundig befogják végre a pofájukat és megveregessék a vállunkat” – tárta fel az összefüggést Bayer.

„Mikor és ki döntötte el, hogy mostantól kezdve bárki bárhonnan elindul világot látni, azt át kell engedni az összes határon, be kell fogadni, el kell látni, s történjék bármi, el kell tűrni?

Ki és mikor és hogyan döntött erről, fényességes Európai Bíróság, fényességes Európai Unió, ti, rohadékok, ti gátlástalan gazemberek, ti nyomorult felforgató neokommunisták, a világunk tönkretevői? Mikor kérdeztétek meg erről a saját állampolgáraitokat?”

Semmikor – válaszolta meg saját kérdéseit Bayer.

Miután az európai intézményeknek azt kívánta, hogy rohadjanak meg a világukban egyedül, az írást úgy zárta:

„ide akkor sem fog betódulni ezután sem a föld szemete”.

(Fotó: Palágyi Barbara / 168.hu)

14:34

Lázár János építési és közlekedési miniszternek elege lett a városában zajló ellenzéki „dínomdánomból”, szerinte az emberek adóját okosabban kellene felhasználni. Ezért javasolni fogja, hogy vessenek ki a városra egy helyi iparűzési adót.