Bangóné kényszerzubbonyt húzna Kerényire, aki 250 ezerért római tunikában táboroztatná a gyerekeket

2018. január 18., 13:09

Szerző:

Bangóné Borbély Ildikót nagyon felkavarta a miniszterelnöki megbízott Kerényi Imre legutóbbi ötlete. Kerényi Imre a nyíló pitypang illatában fürdőző Magyar Krónikában fejtegette, hogy ifjúsági tábort szervez a kormánypárti politikai elit gyerekeinek. Mint tegnap mi is megírtuk, Vörösberényben, finoman szólva is furcsa, a Római Birodalmat idéző  szerepjátékokkal és programokkal, fejenként 250 ezer forintos részvételi díjért szervezné meg táborát. jezsuita rendházba álmodott tragikomikus projekthez nagyvonalú állami támogatást kap az ötleteire bármikor fogékony Orbán-kormánytól. 

Erről a tünetegyüttesről az ATV Start című műsorában kérték ki Bangóné véleményét ma reggel. Az MSZP-s képviselő először csak annyit mondott:

„Kerényi Imrére minél hamarabb adjanak kényszerzubbonyt, és gyerekek közelébe ne engedjék”.

„Nagyon-nagyon kemény üzenete van a tábornak, ami a következő: meg kell tanulniuk a gyerekeknek, hogy melyik társadalmi réteghez tartoznak" – jegyezte meg, hozzátéve, ez a a XXI. században elfogadhatatlan. Megismételte, hogy húzzanak kényszerzubbonyt arra, aki ezt kitalálta, a gyerekeket pedig hagyják békén.

Fotó: atv.hu

A politikus szerint az egész arról szól, hogy a Nemzeti együttműködés Rendszere minél előbb kinevelje a trónörökösöket, nem pedig arról, hogy a fideszes gyerekek jól érezzék magukat. „Én óva intenék minden gyereket ettől a tábortól” – szögezte le. Sérelmezte, hogy az elit Gizella-tábor mellett fut a rászorulóknak létrehozott Erzsébet-tábor, ahol az állam 37 ezer forintot költ egy gyerekre. A politikus elmondta, azt is, az ombudsmanhoz fordul, hogy ő lát-e kivetnivalót abban, hogy egy ilyen szűk réteget céloznak meg az államilag támogatott táborral.

 

2024. április 27., 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.