Balesetben meghalt egy gyerek az M7-es autópályán Tárnoknál

A baleset miatt több mint hét kilométeres torlódás alakult ki.

2021. augusztus 28., 19:27

Szerző:

Meghalt egy 10 éves lány szombaton az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tárnoknál, ahol egy autó szalagkorlátnak ütközött – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A baleset miatt több mint hét kilométeres a torlódás, írja az MTI.

A közlemény szerint az autóban utazó gyerek a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az autópálya főváros felé vezető oldalát.

Szemerei Péter, a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek azt mondta: a baleset miatt Fejér megyében is torlódik a forgalom, több mint hét kilométeres a kocsisor. Az arra közlekedőknek azt javasolta, hogy legkésőbb Martonvásárnál térjenek le az autópályáról, és a 7-es főúton kerüljenek.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.