Balesetben meghalt egy gyerek az M7-es autópályán Tárnoknál

A baleset miatt több mint hét kilométeres torlódás alakult ki.

2021. augusztus 28., 19:27

Szerző:

Meghalt egy 10 éves lány szombaton az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tárnoknál, ahol egy autó szalagkorlátnak ütközött – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A baleset miatt több mint hét kilométeres a torlódás, írja az MTI.

A közlemény szerint az autóban utazó gyerek a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az autópálya főváros felé vezető oldalát.

Szemerei Péter, a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek azt mondta: a baleset miatt Fejér megyében is torlódik a forgalom, több mint hét kilométeres a kocsisor. Az arra közlekedőknek azt javasolta, hogy legkésőbb Martonvásárnál térjenek le az autópályáról, és a 7-es főúton kerüljenek.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

2023. május 29., 16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.