Baleset miatt torlódás van Győrnél az M1-esen

Kamion ütközött kisteherautóval, a pályazárat már feloldották, a belső sávon megindult a kocsisor.

2021. április 27., 07:52

Szerző:

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Győr térségében a 121-es kilométernél egy túlméretes műszaki hibás jármű foglalja el a leálló sávot. Távolabb, a 126-os km-nél egy személyautó kamionnal karambolozott – írja az utinform.hu. A külső sávot lezárták, a forgalom 5 kilométeren araszolva halad. A kialakult torlódásban a 125-ös km-nél egy kamion kisteherautóval ütközött össze. A pályazárat feloldották, a belső sávon megindult a kocsisor. Aki teheti, hajtson ki a 107-es km-nél és az M19-es autóút – 1-es főút útvonalon, Győrön keresztül kerüljön – figyelmeztet a közlekedési információkat szolgáltató oldal.

(Kiemelt képünk illusztráció: Stringer/AFP)

11:57

Nem kicsit, nagyon: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke nyílt levelet írt Magyar Péternek, amelyben kifejtette, hogy szerinte a Tisza Párt alelnöke egy tőről metszett fideszes politikus, aki ugyan új a politikában, de „régi, jól ismert fideszes szöveget nyom”.

11:40

Nettó 1 milliárd 893 millió 839 ezer (bruttó 2 milliárd 390,5 millió) forintos keretszerződést írt alá az állami Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Zrt. a Lounge Event Kft. és a Visual Europe Zrt. kettősével március 11-én az Államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartandó tűzijáték rendezvényszervezési feladataira -  tudta meg az rtl.hu