Sopronban elgázoltak egy édesanyát, a kisbabája is vele volt

A balesetben az édesanya és a gyermeke is megsérült.

2022. december 6., 14:42

Szerző:

Elütött egy kisgyermekét babakocsiban toló, 22 éves nőt egy 64 éves férfi 2022. december 2-án 9:30 körül Sopronban, a Csengery utcában. A sofőr a Batsányi utca kereszteződéséhez érve balra kívánt kanyarodni, azonban nem biztosított áthaladási elsőbbséget a kijelölt gyalogos átkelőhelyen szabályosan haladó, édesanyának és babájának, és őket elütötte.

A soproni asszony az eset során a földre esett, a babakocsi pedig – benne a 9 hónapos gyermekkel – felborult. A mentőszolgálat munkatársai sérüléseik miatt kórházba szállították őket – írta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

(Kiemelt képünk: Gyalogátkelőhelyen gázolt el egy kismamát és babáját egy soproni sofőr. Fotók: Police.hu)

09:38

Hiba, hogy az Európai Bizottság azt erőlteti, hogy a miniszterelnökök tűzzék napirendre Ukrajna EU-csatlakozását, mert az nincs előkészítve. Az azonnali csatlakozás helyett először öt-tízéves időtávra stratégiai partnerségi megállapodást kellene kötni Ukrajnával – jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

08:47

Lezárták a Normafát, mert az ónos eső következtében a fákra rakódott jég az éjszaka megvastagodott, ágak és tenyérnyi jégdarabok szakadnak le, kisebb fák kidőlése is várható – tudatta a XII. kerületi önkormányzat péntek reggel.