Az anyjára haragszik a feljelentés miatt a békési pedofil tanár 11 éves áldozata

2017. november 22., 13:36

Szerző:

Októberben robbant a hír, hogy egy 32 éves békési tanár Londonban akart új életet kezdeni 11 éves diákjával, ezért hamis útlevelekkel megpróbálta megszöktetni a fiút.

A középiskolai tanár számítástechnika-szakkört tartott általános iskolásoknak, így ismerte meg áldozatát, akivel először bizalmi, majd szexuális viszonyba került. A tanár úgy bukott le, hogy a gyerek szülei szexuális tartalmú üzeneteket találtak a gyerek telefonjában. A szülők rögtön feljelentették a tanárt a rendőrségen. Miután kiderült a viszony és elindult a vizsgálat, a tanár hamis útleveleket szerzett magának és a gyereknek Egyiptomból. A tanár megszöktette a gyereket, de a reptéren az iratok vizsgálatakor a személyzetnek feltűnt, hogy hamisak az útlevelek. A tanár embercsempészés és okirat-hamisítás miatt előzetes letartóztatásban van, a kisfiúhoz fűződő viszonyát még vizsgálják.

Az általános iskola igazgatója elmondta a Borsnak, hogy a gyereket egy kórház pszichiátriáján kezelik. 

„A tanulónkról azt tudom elmondani, hogy normális viselkedésű gyermek, aki a koránál fogva ragaszkodik a nevelőihez. Egy természetes, egészséges kisgyerek, akihez közel került egy »ilyen« személyiség. Múlt hétfőn értesültem a történésekről, még nem észlelek a gyerekeken traumát, de ez nem jelent semmit, hiszen nagyon friss az ügy” – tette hozzá az igazgató.

A tanárt mintapedagógusként ismerték, humoros, közvetlen embernek tűnt. A gyerek édesanyja nyilatkozott a Kékfénynek, és elmondta, hogy a kisfiú most rá haragszik, amiért feljelentette az általa istenített tanárt.

„Nem tudja, hogy mitől óvtuk meg. Nem tudom, mikor jön rendbe a kis lelke, és hogy mikor tér vissza hozzám” – mondta az édesanya.

 Friss hír, hogy a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola felmentette az iskola igazgatóját.

12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.