Alföldi Róbert: A legaljasabb módszert alkalmazza a kormány a pedofilellenes törvényjavaslatban

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat – írta a színész-rendező.

2021. június 11., 08:38

Szerző:

Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról – írta Alföldi Róbert a Facebookon.

Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat az a módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el csütörtökön a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorú fellépést célzó törvényjavaslathoz.

A változtatás kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.
A módosítás célja még, hogy gyermekeknek szexuális felvilágosító foglalkozásokat az intézmény pedagógusain kívül csak olyan személyek, szervezetek tarthassanak, amelyek szerepelnek egy hivatalos, folyamatosan frissülő nyilvántartásban. 

Alföldi azt írja, éppen egy olyan darabot próbálnak Budaörsön, - egy erdélyi magyar író művét -, aminél nagyon sokat beszélgettek arról, hogy milyen fontos lenne, hogy minél több középiskolás lássa, hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni, hogy tájékozottak legyenek,
hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy például a saját nemükhöz vonzódnak.

"Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait. Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecét. Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban. Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól meleg lesz. Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják. Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz? (És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.)" - írja Alföldi.

 

(Kiemelt kép: MTI | Balogh Zoltán)